]]>
INICI /
imprimir
Accessibilitat

L'Ajuntament d' Olesa de Bonesvalls ofereix el seu web amb un disseny accessible amb l'objectiu de garantir l'accés als continguts al major nombre possible de persones, tenint en compte col·lectius amb discapacitats fí­siques i col·lectius amb diferents entorns tecnològics o d'accés.

 S'han tingut en compte les Pautes d'accessibilitat establertes pel grup de treball WAI (Web Access Initiative) que pertany al W3C (World Wide Web Consortium). En concret, aquest web s'adapta a les pautes del Web Content Accessibility Guidelines 1.0, nivell doble A, les quals van subjectes a altres estàndards i consideracions que es descriuen a continuació:

Estàndards i compatibilitat

Totes les pàgines del web compleixen les recomanacions XHTML 1.0 del W3C o HTML 4.01 segons el cas. En tots els casos s'han seguit els criteris de marcat semàntic i estructurat per separar l'estructura de la presentació dels continguts.

La presentació dels continguts de les pàgines web s'ha desenvolupat complint les recomanacions CSS 2 del W3C.

Aquests estàndards garanteixen l'accés a la informació del web a través de qualsevol dispositiu de navegació que segueixi els estàndards i recomanacions del W3C.

Tecles d'accés

Tot i no estar molt extés el suport amb accés mitjançant el teclat, en el web de l’ajuntament d' Olesa de Bonesvalls s'han definit accessos de teclat a les principals seccions del web. La combinació de tecles dependrà del dispositiu i plataforma d'accés al web. Un dels casos més habituals és la combinació simultània de tecles [Alt] + [tecla d'accés] i tot seguit premer la tecla [Intro] (a Google Chrome no cal la tecla [Intro]). A les darreres versions de Firefox heu de premer les tecles [Shift] + [Alt] + [tecla d'accés]. Aquesta combinació és vàlida per als navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox.

Tecles d'accés disponibles des de qualsevol pàgina del web:

[alt] + h = Portada
[alt] + s = Alternar versió amb/sense estils
[alt] + c = Contactar
[alt] + a = Pàgina d'Accessibilitat
[alt] + p = Pàgina de protecció de dades
[alt] + m = Mapa web

Si sorgí­s algun problema en l'accés als continguts o se'ns vol comunicar qualsevol suggeriment, se'ns pot fer arribar a través de l'adreça de correu electrònic: bustia@olesadebonesvalls.net

 

Darrera actualització: 13/05/2013 16:11