]]>
imprimir
Salutació de l'Alcalde

Benvinguda 

Olesa de Bonesvalls és un poble per descobrir. Som aquí, al costat de grans nuclis urbans, però   que seguim preservant alguns petits tresors: l'entorn, les vistes, la petita agricultura, una   activitat veritablement dinàmica de les entitats i sobretot els veïns i ciutadanes d'Olesa de   Bonesvalls.

Olesa de Bonesvalls és l'enveja de molts municipis del nostre  voltant en molts aspectes. Es el lloc ideal per venir a fer activitats en família, menjar, comprar productes de màxima proximitat,   caminar i perdre per alguns dels nostres boscos, fer córrer la bicicleta i moltes activitats més. El   Parc Natural, l'espeleologia, l'hospital medieval, la tranquil·litat. Disposem d'uns estàndards de   qualitat equivalents als dels altres municipis.

En aquest web trobareu algunes informacions útils per conèixer millor el municipi, els seus llocs   d'interès, les entitats i associacions i les seves activitats. Pretenem que sigui una eina útil per   estar en contacte directe amb el consistori i les seves tasques diàries. I pretenem també que la   pròpia pàgina sigui un Exercici de transparència en si mateix

A poc a poc l'anem millorant, sense pressa, però sense pausa. I comptem també amb la seva   col·laboració per anar-la millorant i perfeccionant i no dubti en posar-se en contacte amb l'Ajuntament si es dóna el cas d'algun error o alguna falta d'informació.

No obstant això, hem de donar un pas endavant en alguns aspectes que, de vegades, depenen de les inversions econòmiques, però sobretot de la sensibilització de tots nosaltres.

La conferència del canvi climàtic ens recorda que hem de fer una gestió prudent de l'energia. L'anuari d'indicadors socioeconomics de l'Alt Penedès ens recorda que Olesa de Bonesvalls està per sota de la mitjana de l'Alt Penedès en recollida de residus. Tots veiem que no es fa un ús bastant correcte dels contenidors de reciclatge. Cal seguir fent pedagogia.

Tot es produeixen danys en el patrimoni, més sovint del que voldríem. També s'ha de fer pedagogia. A vegades sembla que cal recuperar els valors i el respecte per les persones i per les coses.

Tot això procurant que tots els barris del municipi rebin la mateixa atenció, que cap família estigui sense el bàsic, que els ciutadans participin cada vegada més en la presa de decisions municipals, en un context ètic i de transparència.

Impulsarem el progrés social. Un progrés més equitatiu, just i solidari. La responsabilitat és cosa de tots.


Josep Maria Tillo Bages (Alcalde d'Olesa de Bonesvalls)

 

Darrera actualització: 30/09/2016 16:49
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
Alcalde,Josep Maria Tillo
Alcalde,Josep Maria Tillo