]]>
imprimir
La Junta de Govern Local

La Junta de Govern local és integrada per l’alcalde o alcaldessa i un nombre de regidors no superior al terç del nombre legal d’aquests, nomenats i separats lliurement per l’alcalde o alcaldessa, el qual n’ha de donar compte al ple.

Correspon a la Junta de Govern local:
a) L’assistència a l’alcalde o alcaldessa en l’exercici de les seves atribucions.
b) Les atribucions que l’alcalde o alcaldessa o un altre òrgan municipal li deleguin i les que li atribueixen les lleis.

La Junta de Govern local, per a exercir les seves competències resolutòries, té sessions ordinàries amb la periodicitat determinada pel ple de la corporació. A Olesa de Bonesvalls, un cop cada quinze dies.

També celebra sessions extraordinàries quan el president ho decideix. Per a exercir les seves funcions d’assistència, es reuneix quan el president de la corporació ho determina.

La Junta de Govern  municipal està formada per el Sr. Alcalde i els Srs/Sra Tinents d´Alcalde segons es detalla en la taula següent:

Alcalde

Membre de la Junta de Govern

Sr. Pedro Juan Juan

1e Tinent Alcalde

Membre de la Junta de Govern

       Sra Rosario Martinez Velilla

2n Tinent Alcalde

Membre de la Junta de Govern

Sr. Carlos Vico Sánchez

3e Tinent Alcalde

Membre de la Junta de Govern

Sra. Estefania Carrillo Perez

Darrera actualització: 04/07/2019 07:41
DIJOUS, 01 DE GENER, 1970
El Ple Municipal

Compartir per correu electrònic

 

Darrera actualització: 04/07/2019 07:37
imprimir
Organigrama Municipal
Darrera actualització: 05/07/2019 23:05
imprimir
Àrees/Regidories

 

 

Darrera actualització: 05/07/2019 09:41
imprimir
Grups municipals

Grups municipals

Els regidors de l'Ajuntament poden constituir-se com a grup municipal en funció de la candidatura local de la que formen part.

  PSC-PM    

   
Grup municipal Socialista -  PSC-PM
 
  • Pedro Juan Juan
  • Carlos Vico Sánchez
  • Estefania Carrillo Pérez


ERC-AM  
Grup municipal Esquerra -  ERC-AM  

  • Jordi Ramos Tardà
  • Josep Maria Curto Nogues
  • Vinyet Santolaria Camps
 
 
GOOB
 

Grup municipal  Grup d’Opinió d’Olesa de Bonesvalls   GOOB-FIC

  • Jaume Cuscó Martínez
 
 
 Grup municipal de Ciutadans
 
  • Manuel Matos García
 
 
   Grup municipal de Podem

  • Roser Martínez Velilla


 
Darrera actualització: 19/06/2019 13:36
imprimir
Regidors municipals

 

PEDRO JUAN JUAN  (PSC-CP)

Va néixer a Vilafranca l'any 1961 i és veí de Ca n'Olivella. Està casat. Va cursar estudis de FP, branca electrònica, i va entrar a treballar a Telefónica  l'any 1978. Des del  2009 és regidor de l ' Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, formant part dels diferents equips de govern els últims nou anys. El 15 de juny de 2019 és nomenat alcalde. És  secretari d'organització del Partit dels Socialistes de Catalunya ( PSC) en l'agrupació local d'Olesa. Anteriorment havia format part de la junta del PERI de Ca n'Olivella i de l'Associació de Veïns de Ca n'Olivella. "

CARLOS VICO SÁNCHEZ (PSC-CP)

Carlos Vico Sánchez, va néixer a l’Hospitalet l’any 1979. Des de ben petit és veí del barri de Ca n’Olivella. És llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona i exerceix la docència. Des de l’any 2006 viu a Ca n’Olivella. Està casat i és pare de dos fills de 9 i 4 anys. Ha estat membre del C. F. Olesa de Bonesvalls 20 anys com a jugador, entrenador i directiu. Al llarg d’aquests anys també ha col·laborat amb diferents associacions veïnals i culturals del poble. És regidor de l’Ajuntament d’Olesa des del 2007. 

 ESTEFANIA CARRILLO PEREZ (PSC-CP)

Va néixer a Hospitalet de Llobregat l’any 1982.

Treballa en el mon sanitari  des del 2001. Mare de 3 nenes de 12, 8 i 2 anys  i lligada al municipi des de l’adolescència.

Va ser presidenta  de l’Ampa de l’Escola Pont de l’Arcada, i molt vinculada en el dia a dia del municipi. 

 ROSER MARTINEZ VELILLA (PODEM)

Nascuda a Barcelona l´any 1969 i veïna d´Olesa de Bonesvalls des de fa 12 anys.  

Activista social i cultural, fundadora i membre activa de la associació solidaria Gent de Olesa de Bonesvalls, membre de la coordinadora de entitats veïnals,  del consell d´associacions i d´altres entitats d’àmbit social, dins i fora del municipi.

Dona, mare, àvia i veïna del dia a dia del municipi en primera persona,  convençuda que amb ganes, diàleg i treballant conjuntament tindrem una Olesa de Bonesvalls per viure i conviure i oberta al futur.     

JORDI RAMOS TARDÀ (ERC-AM)

Va néixer a Cornellà de Llobregat el 5-02-70 i resideix a Olesa de Bonesvalls. Llicenciat en Dret, treballa a Cajamar Caja Rural. Regidor a l’Ajuntament d’Olesa des del 2011, a l’anterior mandat va ser regidor de Joventut, Esports, Promoció Econòmica, Turisme i Tresorer. Tresorer i membre fundador de la Colla de Diables d’Olesa, membre del Grup de Caramelles. Durant 8 anys va ser Jutge de Pau al municipi.

 JOSEP MARIA CURO NOGUÉS (ERC-AM)

 Va néixer a Vilafranca el 1967.  Té estudis de Batxillerat i  música.  Monitor d'esplai i voluntari de la Creu Roja durant varis anys. Casat i resident al Barri de l'Hospital des de 1999. Membre de la branca Bonesvalls Trail del Grup de Recerca Olesa Rural.   

VINYET SANTOLARIA CAMPS (ERC-AM) 

Nascuda a Olesa de Bonesvalls fa  21 anys.

Membre de comissió de festes, presidenta de l’Associació Juvenil la Mallarenga, m