]]>
DIMECRES, 11 DE NOVEMBRE, 2015
imprimir
Xerrades d'actualització empresarial a Vilafranca


JCI Vilafranca i l'ADEPG (Associació d'Empresaris del Penedès i Garraf) organitzen en els propers dies diverses xerrades d'actualització empresarial. Totes les sessions es faran a la seu de l'ADEPG, al carrer Beneficència 17 de Vilafranca del Penedès.
  
1. Com adaptar les petites i mitjanes empreses a la normativa en LOPD. Dissabte 14 de novembre a les 10 hores. La xerrada donarà a conèixer les mesures d'adaptació, estalviant la necessitat d'un servei d'assessorament extern
 
2. La Marca Personal per aconseguir els teus objectius professionals. Dissabte 21 Novembrea les 10 hores. Exposició teòric-pràctica per tal d’aprendre a gestionar el Personal Branding i així fer que vagi quedant una empremta digital que sigui generadora d’oportunitats de negoci o feina.
 
3. Xerigots: Cap a un nou model de comerç tradicional.  Què s'espera d'una botiga tradicional? Com podem fidelitzar clients? Com passar de la venda a la generació d'experiències als clients en el punt de venda?. La difusió i la transmissió de coneixements sobre els productes, el valor afegit que una botiga pot oferir. Un taller que finalitzarà amb una experiència que ens transportarà dins d'un Xerigots. 

Inscripcions gratuïtes a través de JCI Vilafranca i l’ADEPG
Darrera actualització: 11/11/2015 12:18