]]>
DIMECRES, 23 DE SETEMBRE, 2015
imprimir
Aquest dijous reunió al Centre Cívic per a programar les activitats extraescolars


L’Escola Esportiva Muncipal i l’AMPA del CEIP Pont de l’Arcada organitzen una reunió informativa el dijous 24 de setembre al Centre Cívic d'Olesa, a les 5 de la tarda, de preparació de les activitats extraescolars per al curs 2015-16.

Les activitats extraescolars són fonamentals per tal de complementar les hores de ensenyament obligatori. La pràctica de l’esport permet desenvolupar aspectes molt importants en el creixement de les persones. Valors tals com la cooperació, el treball en equip, l’esforç, etcètera, es veuen reforçats amb les activitats extraescolars.

A més, serveixen per ampliar els lligams de relació entre tots els nens del municipi. No s’ha d’oblidar que totes aquestes activitats estan obertes a tothom i no només als alumnes del CEIP Pont de l’Arcada.

Per aquest curs, de moment, hi ha la següent oferta d’activitats: pàdel (dilluns), hip hop (dimarts), anglès (dimecres), patinatge (dimecres) i capoeira (dijous).

També existeix la possibilitat d’oferir altres activitats com música, atletisme, futbol, bàsquet o handbol. Totes aquestes activitats dependran del nombre d’alumnes inscrits per poder constituir els diferents grups. Per tant, un cop analitzades les inscripcions es buscarà el dia i l’hora més adient per dur-les a terme. L’AMPA també oferirà aquest any, com ha fet anys enrere, serveis de logopèdia, psicologia i reforç escolar. Per a totes les activitats s’intentarà crear el màxim de grups possibles, per tal de poder agrupar els alumnes en funció de l’edat.

Cal recordar que existeix la possibilitat de conformar grups d’anglès i la capoeira per a adults. El proper dijous 24 de setembre a les 17h us convoquem a la reunió informativa que tindrà lloc al Centre Cívic per resoldre tots els dubtes que tingueu. La data límit per presentar les inscripcions serà el divendres 25 de setembre, amb l’objectiu de començar les activitats la setmana del 6 d’octubre.

La inscripció a les activitats organitzades per l’Escola Esportiva Municipal tenen un cost de 10 euros de matricula i de 60 euros per curs. Resten al marge d’aquesta quota el hip-hop i l’anglès, que dependran del nombre d’inscrits, ja que no són organitzades amb el JESPE del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Per a més informació podeu adreçar-vos als representants de l’AMPA o a la regidoria d’Esports de l’Ajuntament.
Darrera actualització: 23/09/2015 15:34