]]>
DIUMENGE, 21 DE MAIG, 2017
imprimir
Presentació dels pressupostos del 2017


Presentació pública dels pressupostos municipals.

El dimecres 17 de maig es va fer al Centre Cívic la presentació i explicació dels pressupostos municipals. Aquest acte va ser conduït per regidor d’Hisenda, sr. Jordi Ramos que amb l’ajuda d’un PowerPoint amb quadres explicatius, durant gairebé una hora va fer una explicació de l’organigrama municipal i del funcionament dels pressupostos. Posteriorment es va fer una anàlisi detallada dels ingressos i despeses municipals, aquesta relació és la base dels pressupostos.

Un cop presentats els números del pressupost del 2017 es va anunciar el projecte de pressupostos participatius, que s’està preparant per al 2018 i que va començar el seu recorregut en un Consell Municipal d’Associacions el darrer 24 de maig, després d’haver consensuat amb tots els grups municipals un text base.

Finalment, a resposta dels assistents, es va recordar que l’Ajuntament ha sol•licitat una rebaixa del valor cadastral de les finques urbanes, per tal d’adequar-se als preus de mercat actual i que es confia que de cara al 2018 estiguin aprovats.

Malauradament, tot i l’esforç que aquest equip de govern està fent envers la transparència, la participació en aquest acte va ser escassa. 

A la columna de la dreta podeu descarregar el document que es va presentar a la presentació.

Darrera actualització: 30/05/2017 11:04
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
presentació pressupostos
presentació pressupostos