]]>
DIMECRES, 19 DE NOVEMBRE, 2014
imprimir
S’aproven les ordenances fiscals per a l’any 2015


El ple de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls va aprovar en la sessió extraordinària i d’urgència d’aquest dilluns les ordenances fiscals per a l’any 2015, amb el vot a favor dels quatre grups del govern i UPO i l’abstenció dels dos regidors de CiU.

La proposta suposa un esforç de contenció, reajustant alguns impostos com els de l’IBI o la rebaixa també de la taxa de l’escola bressol per tal de potenciar el servei i oferir majors facilitats a les famílies. L’alcalde Enric Ases, va subratllar que “es manté el principi de solidaritat en les noves ordenances. Hem treballat per fer més equitatius els imports dels contribuents, sense afegir noves càrregues”. 

Durant el ple també es va aprovar l’acord entre l’Ajuntament i SOREA, per al servei d’abastiment d’aigua, que va generar diversos retrets entre el govern i CiU, així com la destinació de certes inversions. Des d’UPO es va lamentar que el ple extraordinari incorporés tots aquests punts de l’ordre del dia quan en pocs dies s’ha de celebrar una sessió ordinària. 

Podeu recuperar el ple extraordinari als següents vídeos:

 

Darrera actualització: 19/11/2014 18:21