]]>
DIJOUS, 24 DE OCTUBRE, 2019
imprimir
Olesa de Bonesvalls participa a Bordeus a la tercera edició del projecte europeu “CARE” Acció Cultural per als Refugiats a Europa


L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls participarà a la tercera trobada internacional del projecte europeu “CARE, Acció Cultural per als Refugiats a Europa”, del qual és soci juntament amb ajuntaments i organitzacions d’Itàlia, Portugal, França, República Txeca i Bulgària.

El projecte, té com a objectiu contrarestar la intolerància cap als immigrants mitjançant el diàleg intercultural i l’enteniment mutu, ha esta finançat amb fons europeus i farà la seva tercera edició a Bordeus (França) entre els dies 24 i 27 d’octubre.

Els delegats dels sis països europeus assistiran a la projecció de curtmetratges seleccionats per al concurs “Video Migration”. Els curtmetratges, provinents de tots els països europeus partners del projecte, seran presentats pels propis directors que participaran juntament, amb els delegats a una conferència i a una taula rodona que tractarà el tema de les migracions a Europa. Els tres curtmetratges guanyadors de la selecció seran presentats en ocasió de l’esdeveniment final del projecte CARE, que es durà a terme a Barcelona el 20 de juny de 2020, en el marc de la Jornada Mundial del Refugiat.

Darrera actualització: 24/10/2019 09:32
IMATGES
AMPLIAR IMATGE