]]>
DIMARTS, 17 DE OCTUBRE, 2017
imprimir
Obertura del nou espai socieducatiu

Ofereix activitats d’acompanyament a l’estudi, d’adquisició d’hàbits, de relació i d’esbarjo a infants de 6 a 12 anys. 

 Es realitzen tallers i activitats diverses: cuina, manualitats, jocs, expressió corporal, descoberta de l’entorn, i projectes a proposta de cada grup, fent ús d’espais públics de la vila: biblioteca, parcs, etc. Algunes activitats estaran relacionades amb la vida cultural i social d´Olesa de Bonesvalls:  Carnaval, Sant Jordi, Festa Major, Dia Universal dels Drets dels Infants.

El calendari d’activitats serà del 23 d´octubre al 30 de juny, i seguirà el calendari escolar.  Els horaris dels grups:
 
De 1r a 3r primària  :
-  dimarts i dijous de 16,30 a 19,00h. Escola
 
de 4t a 6è de primària :
-  dilluns i dimecres de 16,30 a 19,00h. Escola

 

INSCRIPCIONS

L’Espai Socioeducatiu “Un Espai +” és gratuït.

Per accedir, què cal fer?

-Omplir la sol·licitud d’inscripció amb les dades bàsiques de l’infant o adolescent. Aquest full i més informació sobre l’Espai, estarà a disposició de les famílies del 11 al  19 d´Octubre a les Oficines d´Atenció al Ciutadà (OAC) de l´Ajuntament d´Olesa de Bonesvalls.

 -Els pares/tutors interessats mantindran una entrevista amb l’equip educatiu on s’informarà dels objectius, la metodologia de treball, així com de les característiques de l’infant o adolescent.

 -La sol·licitud d’inscripció serà valorada per l’equip d’educadors de l’Espai Socioeducatiu. En cas que no hi hagi plaça disponible en el moment de sol·licitud, es passarà a una llista d’espera.

Darrera actualització: 17/10/2017 11:52