]]>
DIMECRES, 13 DE JUNY, 2018
imprimir
Obertura de la piscina

La piscina municipal obrirà les seves portes el proper dissabte 16 de juny.Dissabte 16 de juny obrirà les seves portes la piscina municipal. Aquest estiu s’ha volgut avançar la data d’obertura per a coincidir amb la darrera setmana escolar.

Es mantenen els horaris d’obertura i tancament de la instal·lació de l’any passat. De dilluns a dijous la piscina romandrà oberta des de les 11 fins a les 19 hores. I els divendres, dissabtes i diumenges, l’horari de tancament s’endarrereix fins a les 20 hores.

La setmana del 18 de juny el CEIP Pont de l’Arcada farà ús de la piscina en exclusivitat, el dilluns, dimarts, dimecres i dijous fins a les 13 hores. Després la piscina s’obrirà amb normalitat.

El dia de portes obertes serà el dissabte 23 de juny.

Us recordem que aquest estiu novament hi ha Aiguagym els dilluns i dimecres de 19 a 20 hores així com la possibilitat d’organitzar cursos de natació. Totes les inscripcions s’han de fer a la piscina la setmana del 18 al 23 de juny.

Els preus de les entrades i abonaments aquest estiu són els mateixos de l'any passat. S'ha de tenir en compte que els abonaments de temporada familiars i individuals han de comprar-se a les oficines municipals.


Darrera actualització: 13/06/2018 17:01
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
El proper dissabte 16 de juny s'obrirà la piscina municipal.
El proper dissabte 16 de juny s'obrirà la piscina municipal.