]]>
DIMARTS, 12 DE AGOST, 2014
imprimir
L’Ajuntament incorpora 2 treballadors amb el Programa Treball i Formació


Dues persones s’han incorporat aquest mes d'agost , a la plantilla de l’Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls  gràcies al Programa Treball i Formació adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció (PIRMI).

Les persones contractades tenen un contracte de sis mesos, a jornada sencera, que finalitzarà el proper mes  de gener de 2015. Els nous treballadors municipals realitzaran feines de peó, donant suport a la Regidoria d'Obres i Serveis, dins del  Pla de millora   dels equipaments esportius municipals  i de diversos espais públics del municipi amb la finalitat de millorar el seu estat i potenciar l'ús de llocs que fins ara estaven desaprofitats, en desús o malmesos.

Aquest programa va adreçat a les persones que cobren PIRMI, prioritzant, entre d’altres aquelles d’entre 40 i 55 anys amb càrregues familiars o famílies monoparentals.

El Programa Treball i Formació per a persones en situació d’atur beneficiàries de la renda mínima d’inserció  es finança a través d’una subvenció  atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançada en un 50% pel Fons Social Europeu.

Darrera actualització: 12/08/2014 21:14