]]>
DIVENDRES, 05 DE DESEMBRE, 2014
imprimir
L’Ajuntament aprova unes taxes de xoc per a revitalitzar l’escola bressol


Entre les mesures i ordenances fiscals aprovades fa uns dies en el ple extraordinari i urgent, l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls ha impulsat una important revisió en la taxa per la prestació del servei de l’escola bressol municipal “Marrec”, que s’inclou en un pla de xoc per a intentar revifar el número de inscripcions i que s’aplicarà ja a partir del proper mes de gener de 2015.

En aquest sentit s'han ajustat molt els preus dels serveis, mantenint la qualitat de l'oferta educativa. Segons Alba Casanovas, directora en funcions de l'escola bressol "es un projecte educatiu basat en el respecte, l'escolta i l'acompanyament de l'alumne cap a una autonomia global que reforci el seu creixement feliç, segur i amb confiança".

Els canvis que s’aplicaran l’any vinent també contemplen una major flexibilitat horària, oferint mitja jornada al matí, només a la tarda i les bonificacions per renda baixa o mitjana/baixa, així com l’equiparació el preu dels lactants a la resta d’infants. El Regidor d'Educació de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls, Josep Mª Tillo, ha declarat que "tot i les constants retallades que estem patint, no podem permetre que es posin en joc serveis essencials pel funcionament del nostre municipi perquè estaríem tornant als anys 70".
Darrera actualització: 05/12/2014 16:44