]]>
DISSABTE, 28 DE SETEMBRE, 2019
imprimir
L'Escola Esportiva Municipal es posa en marxa

Dilluns 30 de setembre comencen les activitats programades per aquest cursAquesta setmana comencen les activitats organitzades per l’Escola Esportiva Municipal (EEM), amb un gran nombre de participants que han permés organitzar activitats tots els dies de la setmana.

Les activitats organitzades per l’EEM estan adreçades a tothom, no només infants del CEIP Pont de l’Arcada. Cal destacar que no totes les activitats són esportives, ja que també s’han organitzat cursos d’anglès i de robòtica. Aquestes dues activitats han estat les més demandades i s’han constituït tres grups diferents.

Encara hi ha temps per organitzar més grups d’activitats, sempre que n’hi hagi un mínim d’inscripcions poden crear-se els grups que calgui. De fet, el proper dimecres a les 19:30 hi ha una trobada a la escola municipal de tots els adults interessats en cursar anglès. A aquesta trobada es farà una prova de nivell per veure quants grups es poden fer. El cost anual de totes les activitats organitzades per l’EEM i adreçades a adults és de 150 euros per activitats d’una hora setmanal.

Per a més informació adreceu-vos a les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Darrera actualització: 28/09/2019 19:15
IMATGES
AMPLIAR IMATGE