]]>
DIVENDRES, 17 DE MAR?, 2017
imprimir
Consells de seguretat dels Mossos d'Esquadra


El passat dilluns 13 de març va tenir lloc una trobada informativa amb agents dels Mossos d’esquadra de l’Alt Penedès per tractar, principalment, el tema dels robatoris a diferents habitatges d’Olesa durant el gener i febrer d’aquest 2017. Van venir els dos màxims responsables de la comissaria de Vilafranca del Penedès, l’inspector en cap i els sots-inspector.

A la reunió, que va aplegar un gran nombre de gent, els Mossos van incidir en les mesures d’autoprotecció que cal tindre en compte per evitar els robatoris com per exemple tenir sempre tancades portes i finestres abans de sortir o anar a dormir, no obrir a persones desconegudes, connectar alarmes si marxen caps de setmana o vacances i sobretot trucar al 112 si hi ha algun fet sospitós. A l’Ajuntament podeu trobar un full explicatiu dels consells de seguretat al domicili.

D’altra banda, van donar les dades de conflictivitat de l’Alt Penedès entre les quals Olesa de Bonesvalls es trobava per sota de la mitjana comarcal, exceptuant les dades relatives al darrer trimestre.

Per últim, es va obrir un torn de preguntes on els assistents van poder manifestar les seves inquietuds i els seus dubtes.

 

Per a més informació al següent enllaç:

http://mossos.gencat.cat/web/.content/home/05_prevencio/consells_de_seguretat/de_seguretat_al_domicili/docs/diptic_domicilis.pdf

 

 

 

Darrera actualització: 17/03/2017 11:17