]]>
DIMECRES, 06 DE JUNY, 2018
imprimir
Escola de Música de l'Alt Penedès

Continua obert el període d'inscripcions per al curs 2018/19.El curs 2016/17 l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls va apostar per l'obertura d'un aula de l'Escola de Música de l'Alt Penedès al nostre municipi.  Durant aquest dos darrers cursos hi ha hagut una desena de nens que han format part de l'escola i han fet diferents cursos els dimecres a la tarda al CEIP Pont de l'Arcada. A més de les classes s'ha participat en les trobades comarcals que es fan al Nadal i a l'acabament de curs.

Totes les famílies que han participat en aquest programa estan molt satisfetes amb el projecte. De cara el curs vinent per poder obrir l'aula dels més petits cal arribar a un mínim de cinc alumnes. Actualment només n'hi ha tres inscripcions, manquen dos més per tal de poder garantir el servei. Sino, malauradament no es podrà continuar fent el curs d'iniciació adreçat a infants de P4 i P5. Les classes es fan al CEIP els dimecres de 16:30 a 17:30.

Aquesta activitat està adreçada a tothom que resideixi a Olesa de Bonesvalls independentment del centre educatiu on hi vagi.


Per fomarlitzar la inscripció cal adreçar-se a l'EMAP al número de telèfon 93 898 00 00, ext. 213 o a la web emap@ccapenedes.cat. O també presencialment al Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

més informació aquí.

També podeu visitar la web de l'EMAP.

Darrera actualització: 07/06/2018 09:46
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
Inscripcions a l'Escola de Música de l'Alt Penedès
Inscripcions a l'Escola de Música de l'Alt Penedès