]]>
DIJOUS, 16 DE ABRIL, 2015
imprimir
Es posa en marxa un servei d'assessorament laboral


L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès han impulsat un conveni de col.laboració en matèria d’assessorament ocupacional i laboral.

Un dels dos eixos principals és iniciar actuacions que responguin a les necessitats i expectatives de les persones i de les empreses i aconseguir el màxim nivell d'ocupació possible.

Així, un cop al mes un tècnic atendrà a les dependències municipals a tots aquells veïns i veïnes amb aquelles necessitats d’assessorament formatiu, millora de la capacitació professional i el desenvolupament de metodologies i eines per a la recerca de feina.

El conveni també permetrà a l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls gaudir d’assessorament per a la dinamització de l’activitat econòmica local i comarcal i l’impuls de polítiques de promoció econòmica, l’emprenedoria i suport al teixit productiu local, entre d’altres. El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal treballa en col•laboració amb els municipis i els agents territorials de la comarca a partir de la cooperació i la col•laboració mútua.

Per a més informació us podeu adreçar a l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls trucant al 93 898 40 08.
Darrera actualització: 16/04/2015 17:37