]]>
DIMARTS, 21 DE JUNY, 2016
imprimir
El Consell Comarcal busca empreses col·laboradores per programa d'ocupació juvenil


Les empreses que contractin joves en el marc d’aquest programa podran rebre una subvenció molt avantatjosa i els joves rebran una formació complementària a càrrec del Consell Comarcal L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha posat en marxa la segona edició del programa “Fem Ocupació per a Joves” per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Público Estatal i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil. Les empreses col·laboradores que contractin joves de 18 a 29 anys, en situació d’atur i que tinguin el títol de graduat en Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), Batxillerat o Grau Mitjà, rebran una subvenció molt avantatjosa.

El contracte haurà de tenir una durada mínima de 6 mesos i durant el període contractual els joves rebran una formació complementària de 90 hores sense cap cost per a les empreses: atenció al client, manipulació d’aliments, gestió comercial i d’estocs, prevenció de riscos laborals, sensibilització vers el medi ambient, cerca de feina i igualtat d’oportunitats.

Les empreses interessades a participar en el programa poden posar-se en contacte amb el personal referent de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 131 – A/e: c.garcia@ccapenedes.cat).
Darrera actualització: 21/06/2016 16:55