]]>
DIMECRES, 15 DE ABRIL, 2015
imprimir
Curs sobre la participació interna a les entitats


El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha obert el termini d'inscripció per als cursos sobre La participació interna a les entitats.

Els cursos s'ofereixen en modalitat semi-presencial (25 places) i en modalitat e-learning (50 places). El contingut d'aquests cursos s'adreça a entitats sense ànim de lucre que estiguin interessades a dur a terme un pla de millora de la participació interna de la pròpia entitat, a partir d'un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances.

Cada curs té una durada de 25 hores (ambdós formats).

Calendari:
1. Modalitat Semi-presencial (dijous del 7 de maig al 11 de juny)
Horari : de 16.00 a 19.00 hores (dia 11/6 de 17-20h)
Lloc de realització: Fundació Pere Tarrés (C/Carolines 10 - Barcelona)

2. Modalitat E-learning (del 29 de abril al 10 de juny)
 Aula Virtual Fundació Pere Tarrés. Matricula: 100% subvencionada pel Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica de la Generalitat de Catalunya.

Organitza: Programa d'Innovació i Qualitat Democràtica Departament de Governació i Relacions Institucionals C/ Rivadeneyra, 6, 10ª planta, 08002-Barcelona

www.gencat.cat/governacio/qualitatdemocratica/

Les inscripcions seran per estricte ordre d'arribada de les sol.licituds i es tancaran un cop quedin cobertes totes les places. El termini d'inscripció finalitza el dilluns 20 d'abril. Us adjuntem el programa amb l'enllaç al full d'inscripció, i us animem a que ho feu extensiu a les persones i entitats que penseu que hi poden estar interessades.
Darrera actualització: 15/04/2015 15:58