]]>
DISSABTE, 07 DE MAIG, 2016
imprimir
Comunicat del govern en relació a l’actualització de la delimitació dels termes municipals d’Olesa de Bonesvalls i Vallirana


L’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls vol informar a tots els veïns i veïnes i en especial als residents a les urbanitzacions de Ca n’Olivella i Pla del Pèlag, que el procés d’actualització de la delimitació dels municipis d’Olesa de Bonesvalls i Vallirana no afectarà en cap cas les parcel.les i propietats i que tampoc suposarà cap canvi de pertinença al nostre terme municipal.

El passat 11 d’abril es va celebrar, a instàncies de la Generalitat de Catalunya, una reunió entre els dos municipis per analitzar el replantejament de la línia de delimitació entre els termes d’Olesa i Vallirana, i que va comptar amb la presència del regidor d’Urbanisme d’Olesa de Bonesvalls i tècnics municipis, a més de diversos veïns i veïnes i representants de les associacions de veïns de les urbanitzacions.

Després d’avaluar la situació, s’ha detectat que la línia de delimitació oficial dels dos termes, que data del 1914, i la línia administrativa actual, definida per la posada en marxa de les urbanitzacions a la dècada dels 60 i 70 del segle passat, no coincideixen. Per aquest motiu i a petició de la Generalitat de Catalunya s’han iniciat els treballs tècnics per tal de corregir i actualitzar definitivament aquesta línia.

Tal i com es va explicar en aquella trobada i posteriorment el regidor d’Urbanisme Jordi Ramos a la reunió informativa adreçada als veïns el passat 26 d’abril, l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls no té cap intenció de modificar els límits actuals i ha acordat amb l'Ajuntament de Vallirana mantenir la delimitació existent avui en dia, i actualitzar la de 1914 que figura com a oficial. En aquest sentit, les dues administracions locals s’han citat el proper 14 de juny per acordar definitivament la delimitació dels termes.

El regidor Jordi Ramos vol traslladar un missatge tranquil·litzador a la ciutadania i negar categòricament que cap parcel.la d’Olesa de Bonesvalls passarà a formar part del terme de Vallirana. També es vol respondre amb aquest comunicat als dubtes, comentaris i especulacions que en els darrers dies s’hagin pogut generar al voltant d’aquest assumpte.
Darrera actualització: 07/05/2016 11:59
IMATGES
AMPLIAR IMATGE