]]>
DIJOUS, 21 DE MAIG, 2015
imprimir
Comunicat de l'alcalde en relació a l'Escola bressol municipal


Vistos els comentaris efectuats en les xarxes socials en què es denuncia la manca de titulació de les treballadores de la Llar d’Infants municipal d’Olesa de Bonesvalls, us informem que totes les treballadores de la nostra escola bressol tenen degudament acreditada la titulació requerida per a desenvolupar la seva tasca i responsabilitats en una llar d’infants, així com remarcar la sempre valuosa i positiva professionalitat en el desenvolupament de la seva feina.

Així mateix, us informem que havent-se constatat la baixa  de la Directora de l’ Escola Bressol municipal, en data 19.05.15, i un cop s’ha confirmat, en data 20.05.15, la prolongació de la baixa per part de la treballadora , s’ha procedit a seleccionar una persona per a la seva substitució. La treballadora seleccionada ha començat a treballar a la Llar en data 21.05.15.

Lamentem la tergiversació informativa d’uns fets que, en no ajustar-se a la realitat, donen una opinió totalment contrària a la importància i valoració prioritària que aquest Ajuntament fa de l’Escola Bressol. I que també en donen fe les famílies usuàries d’aquest servei fonamental al municipi.

 

Enric Ases i Amorós, alcalde d’Olesa de Bonesvalls

 

Darrera actualització: 21/05/2015 12:41