]]>
DIMARTS, 27 DE FEBRER, 2018
imprimir
Comunicat d'actualització de la fase d'alerta del Neucat

Ha començat a nevar a les 12:00h molta precaució amb la carretera.S’actualitza la fase d'ALERTA del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT). D’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya, continua la situació de risc per nevades.

Entre dimarts i dimecres es preveuen gruixos d'entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15 cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm. Al Pirineu i sobretot al Prepirineu es podran acumular més de 30 cm de neu, si bé al sector occidental es podran superar els 50 cm per sobre dels 1000 metres d'altitud. A partir de dimecres a mig matí la cota de neu anirà pujant progressivament de sud a nord, i la precipitació acabarà essent en forma de pluja, tot i que al Prepirineu i Pirineu les nevades persistiran fins a mitja tarda.

L'episodi començarà a primera hora del migdia per les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona i s'anirà desplaçant cap al nord i l'interior. En aquestes condicions es preveuen dificultats en la mobilitat des d'aquest vespre i durant el matí i migdia de demà, amb caràcter generalitzat a tot el territori excepte la línia litoral, tot i que a punts del litoral de Tarragona també es pot veure afectada. Per tant, també caldrà preveure que afecti al normal desenvolupament de moltes activitats.

Es preveu que en les diverses vies afectades hi hagin restriccions en la circulació de camions amb caràcter preventiu.

Darrera actualització: 27/02/2018 12:23
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
mapa neucat 27 febrer
mapa neucat 27 febrer