]]>
DISSABTE, 25 DE GENER, 2014
imprimir
Catsalut es compromet a millorar el servei al consultori d’Olesa de Bonesvalls


 

Aquest divendres s’han reunit una delegació de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls i del teixit associatiu i veïnal del municipi amb representants de l’equip director del Catsalut de l’Alt Penedès i el Garraf per tal de trobar una solució a les deficiències i interrupcions del servei de consultori a Olesa. 

Des de l’Ajuntament s’ha traslladat el profund malestar i les incomoditats que estan ocasionant les intermitències i absències dels professionals sanitaris. La directora del sector del Catsalut a l’Alt Penedès i Garraf, Núria Puig, s’ha compromès a assegurar el nivell assistencial i evitar els errors en la comunicació i coordinació interna del Catsalut, que han provocat l’absència de personal i les no substitucions i, en conseqüència, la desatenció dels usuaris d’Olesa de Bonesvalls.

Per part de l’Ajuntament s’ha ofert major suport en la gestió administrativa i s’ha insistit en la necessitat d’enfortir una major comunicació amb el CatSalut per al bon funcionament del servei i la cobertura de professionals en cas de substitucions.

Darrera actualització: 28/01/2014 09:27
IMATGES
AMPLIAR IMATGE