]]>
DILLUNS, 14 DE JULIOL, 2014
imprimir
Arriba la Festa Major d'Olesa!


 

Aquest cap de setmana Olesa de Bonesvalls celebrarà la seva Festa Major amb un programa d’activitats que tindrà ja el seu primer aperitiu aquest dijous amb el sopar que organitzen els veïns del carrer Raval.

 

Divendres 18 de juliol els Diables d’Olesa obriran amb un correfoc, previ al tradicional pregó, que enguany anirà a càrrec de la professora i investigadora Rosa Busquets.

 

La cercavila de gegants i els balls tradicionals, el gran correfoc, el ball de nit i la nit jove seran els plats forts per a la jornada de dissabte. Diumenge 20 de juliol la música i els espectacles infantils prendran tot el protagonisme.

 

Dilluns 21 es clourà la programació de Festa Major amb un ampli ventall d’activitats aquàtiques. L’espectacle-concert d’havaneres posaran punt i final a quatre dies de gran intensitat.

 

Des de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls es convida a tots els veïns, veïnes i visitants a gaudir amb totes les activitats i agraeixen la col·laboració i suport de les entitats i voluntaris participants.

 

Pots consultar el programa complet de la Festa Major d’Olesa de Bonesvalls al següent enllaç.

Darrera actualització: 14/07/2014 15:14
IMATGES
AMPLIAR IMATGE