]]>
DIMECRES, 25 DE OCTUBRE, 2017
imprimir
Aprovació d'una moció per aturar la suspensió de la autonomía
Ahir dimarts al vespre es va aprovar una moció proposada per l'Assosciació de Municipis de Catalunya (AMC) i de l'Associació de Municipis per la Independencia (AMI), per aturar la suspensió de la Autonomia de Catalunya.

El ple celebrat aquest dimarts 24 d'octubre va decidir votar per separat els diferents punts de la moció proposada per l'AMI i la AMC. D'aquesta manera el resultat de les votacions va ser el següent.

Primer. Manifestar el suport al Govern de Catalunya i al Parlament per fer efectiu el mandat popular del passat 1 d'Octubre en els termes que estableix la Llei del Referèndum d'Autodeterminació i la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República aprovades pel Parlament de Catalunya. Vots a favor 4 ERC - GOOB, vots en contra 3 PSC.

Segon. Condemnar la violació de drets fonamentals a Catalunya a través de les mesures repressives aplicades per l’Estat espanyol contra la població i les institucions catalanes. Vots a favor 7, PSC, ERC, GOOB.

Tercer. Instar el Govern espanyol i els partits que li donen suport a aturar la suspensió de l’autonomia de Catalunya que ja estan portant a terme i que volen reblar amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola. Vots a favor 7, PSC, ERC, GOOB.

Quart. Comunicar aquest acord al President de la Generalitat de Catalunya, a la Presidenta del Parlament de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis, a l’Associació de Municipis per la Independència, al Govern espanyol i als grups polítics del Parlament de Catalunya. Vots a favor 7, PSC, ERC, GOOB.

 

Darrera actualització: 25/10/2017 10:41