]]>
DIMARTS, 22 DE MAR?, 2016
imprimir
Olesa de Bonesvalls s'adhereix a l'AMTU


Olesa de Bonesvalls s'ha adherit aquest mes a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). Amb aquestes noves incorporacions l’AMTU suma ja un total de 86 entitats associades: 84 municipis i 2 Consells Comarcals.

Des de l’AMTU es valora molt positivament les darreres incorporacions com a membres associats, ja que, com explica el director general, Joan Prat, la voluntat de l’Associació és representar la veu conjunta dels municipis i defensar el seu interès en temes de mobilitat, i que “actuar en nom de 84 ajuntaments sempre dóna més força que actuar individualment”.

Cal emmarcar el conveni signat recentment amb la Generalitat i l’ATM de Barcelona, pel qual la Generalitat farà una aportació anual de 5,75 milions d’euros a l’AMTU, destinada a millorar la xarxa de transport urbà dels municipis. Olesa de Bonesvalls, com a municipi associat a l’AMTU, es beneficiarà d’aquest acord, que li suposarà disposar de més diners per millorar el transport públic urbà.

L'Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà és una associació de municipis lliurement adherits a la mateixa, que té per objecte l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, i de la mobilitat en general. Actualment l’AMTU té associades 86 entitats, amb una població representada de 2,0 milions d'habitants i un volum de viatgers transportats de prop de 42 milions el 2015. Així mateix, l’AMTU té la voluntat de representar la veu conjunta de tots els municipis de Catalunya i,  per tant, està oberta a tots aquells altres municipis i entitats municipals que gestionen transport públic a les seves ciutats i que voluntàriament decideixin formar-ne part.

Darrera actualització: 22/03/2016 23:30