]]>
DIMARTS, 22 DE JULIOL, 2014
imprimir
Agraïment de l'alcalde Enric Ases després de la Festa Major


"Avui i desprès de finalitzada la nostra Festa Major d’ enguany, Olesa de Bonesvalls ha tornat al treball  recuperant la seva rutina diària.

Per aquest motiu, en nom propi i en el tot el Consistori, em plau agrair a totes i a tots les/els olesanes i olesans, la vostra  festiva assistència i participació en tots els actes organitzats, amb il·lusió i dedicació, per aquest Ajuntament, en els que ens hem vist acompanyats pel gran nombre de visitants que han gaudit, amb nosaltres, aquestes dies de Festa, que s’han desenvolupat sens cap incident i  amb total i complerta normalitat i civisme.

Haig de fer públic el meu agraïment i reconeixement al valuós suport i col·laboració aportat per totes aquelles entitats i persones que, de forma totalment altruista i voluntària, han fet possible l’èxit aconseguit, i sense el qual no hauria estat possible dur a terme els actes programats.

La vostra favorable i positiva acollida rebuda, ens encoratja i anima a treballar en la preparació conjunta de tots els propers actes públics i festius que, amb plena i  renovada il·lusió, el vostre Ajuntament organitzi".

Rebeu doncs el meu sincer i total agraïment.

El vostre Alcalde. Enric Ases i Amorós

Darrera actualització: 22/07/2014 13:17