]]>
DIMECRES, 01 DE JULIOL, 2015
imprimir
Aclariments sobre els preus de la piscina municipal d’Olesa de Bonesvalls


En relació als dubtes i comentaris sorgits a les xarxes socials i a la recepció de la piscina, des de l’equip de govern volem fer els següents aclariments:

Fins l’any passat existia un preu diferent, amb un descompte del 25%, per a tots els residents d’Olesa. Aquest descompte en els abonaments ha hagut de ser eliminat, perquè els diferents secretaris, sempre han manifestat que és il·legal fer discriminacions de preu en funció de l’origen. Des de l’equip de govern treballarem per trobar la manera de poder fer descomptes als residents de cara a l’estiu vinent.

Donada la impossibilitat de poder fer descomptes als residents, es va optar per abaixar el preu dels abonaments i posar-los en unes xifres properes a la del descompte. Per tant, el preu dels abonaments d’aquesta temporada és molt més barat que els estius anteriors.

En relació a la individualitat dels abonaments, cal concretar el següent. Els abonaments, des del seu orígen, van ser concebuts com a entrades individuals. En cap cas, es van pensar com a paquets de 10 o 20 entrades, tot i que ha estat la tònica de funcionament habitual. Aquest any hem decidit recuperar l’esperit de la norma, fent-los individuals. Ara bé, aquest abonaments no són personals, el que vol dir que poden ser utilitzats per diferents membres d’una família. La única restricció és que NOMÉS ES POT VALIDAR UNA ENTRADA PER DIA INDEPENDENTMENT DE QUI HO FACI.

Amb aquesta mesura es vol afavorir als ciutadans d’Olesa, ja que seran ells, els que més fàcilment podran rendibilitzar els abonaments. Recordem que el preu d’una entrada comprant abonament és inferior a dos euros, molt més barat que qualsevol altra piscina de l’entorn.

En relació a la contractació de personal a la piscina, cal aclarir el següent: Els tres treballadors contractats són resultat d’un procés de selecció obert a tothom en el qual no es poden fer discriminacions per raó d’origen. El procés ha estat dirigit i supervisat pel secretari i en ell no ha intervingut cap dels regidors de l’ajuntament. Malgrat tot, l’objectiu d’aquest equip de govern és aconseguir que en properes convocatòries de feina, es puguin incloure en els barems de selecció, aspectes tals, com la residència i la situació socioeconòmica.

Esperem quedin aclarits tots els dubtes sorgits arran de la piscina. Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 01/07/2015 16:39