]]>
DIVENDRES, 03 DE MAIG, 2019
imprimir
Finalització de les obres de la pista d'skatepark

Estat de les obres de la pista construïda al Parc de Can Xacó.El skatepark de Can Xacó és el resultat dels pressupostos participatius de l’edició Fem Poble 2018 i es va construir al gener passat. En acabar-se l’obra, es va contractar amb una altra empresa la instal·lació de gespa en aquell espai, donat que la terra en la pista no permet el patinatge. Desafortunadament, l'empresa contractada no es va presentar.

La junta de Govern ha hagut d’iniciar un nou procediment de contractació per aprovar un altre pressupost d'una empresa que fes aquests treballs de jardineria, per consolidar els talussos i evitar la terra dins l'espai de la pista. Un cop estiguin finalitzats, es donarà per acabat aquest espai i s’obrirà al públic. Aquests treballs està previst que comencin la segona quinzena del mes de maig i es preveu que a mitjans de juny ja estiguin acabats.

Aquesta instal·lació esportiva va ser dissenyada per una empresa especialista en aquest tipus d’equipaments, en col·laboració amb un grup de joves del poble. L’equipament també està pensat per ser utilitzat per bicicletes, per la qual cosa les parts exteriors no son de formigó. Cal esmentar que aquest espai s’ha construït pensant en futures ampliacions. L’actuació completa inclou un fanal de grans dimensions per il·luminar tota la instal·lació i uns rètols informatius. El cost total d’aquest equipament ha estat de 30.000 euros.

Tan aviat estigui tot enllestit s’informarà de la posada en funcionament de la instal·lació.

Darrera actualització: 03/05/2019 17:55
IMATGES
AMPLIAR IMATGE
skatepark Can Xacó en obres
skatepark Can Xacó en obres