]]>
DISSABTE, 16 DE JULIOL, 2016 fins DISSABTE, 16 DE JULIOL, 2016
imprimir
Festa Major 2016
Dissabte, 16 de juliol 

10:30 TREN TURÍSTIC. Durant tot el matí hi haurà un tren turístic que farà un petit recorregut per la Plaça de la Vila. Activitat gratuïta. 

17:00 MOSTRA DE CERVESA ARTESANA Veniu a provar una gerra de cervesa artesana ben fresqueta, amb unes quantes varietats i sabors. Organitza: Associació solidària Gent d’Olesa Lloc: Parc de l’Escola. 

A partir de les 17 h hi haurà una FIRA D’ARTESANS D’OLESA DE BONESVALLSper donar a conèixer la seva feina i fomentar el comerç de casa nostra. Lloc: Plaça de la Creu 

18:00 GRAN PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR, el nostre equip de futbol torna al camp de casa per celebrar la festa major, i ho fa amb un partit on es presentarà el nou equip de veterans del Club de Futbol Olesa de Bonesvalls. 

19:00 CERCAVILA amb el BALL DE GITANES,BALL DE BASTONS, PANDERETES, PANDEROS I PASTORETS, amb l’acompanyament dels RETRACOS i la XARANGA PENYA LA RIBERENYA D’ASCÓ. Recorregut: Av. Hospital, Plaça de la Creu, C/ Doctor Molins, Passatge de Sant Sebastià, Plaça de l’Era, Pla- ça Mare de Deu de Montserrat, C/ Doctor Molins, Pla- ça de la Creu i Plaça de la Vila. 

22:00 GRAN CORREFOC, amb els DIABLES D’OLESA i com a grups convidats comptarem amb la participació de la CUCAFERA DE BEGUES, els DIABLES CUA DE DRAC DE CORNELLÀ i EL BALL DE DIABLES DE CASTELLDEFELS. Recorregut: El mateix que l’anterior. 

23.45 CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. A càrrec de PIROTÈCNIA CATALANA. Lloc: Riera-Plaça de la Creu. 

Seguidament NIT dels 60, 70, 80 i 90 amb la REMEMBER MUSIC SHOW. Més que un espectacle!! Amb aquest show ens traslladem als anys 60, 70, 80 i 90. La millor música amb cinc ballarins que interactuen amb el públic i el fan integrar-se en un show divertit, fresc, i sobretot molt ballable. LLOC: Pista Poliesportiva. En cas d’amenaça de pluja, es farà a la Sala Polivalent del Centre Cívic (Plaça de la Vila, s/n)

03:00 NIT JOVE, amb els joves del poble i de tota la comarca. Amb el DJ de la REMEMBER MUSIC SHOW. Lloc: Pista poliesportiva. 
Darrera actualització: 05/07/2016 20:58