]]>
DIUMENGE, 20 DE JULIOL, 2014 fins DIUMENGE, 20 DE JULIOL, 2014
imprimir
Festa Major Olesa de Bonesvalls

11:00 h. MISSA SOLEMNE i en finalitzar, BENEDICCIÓ DE VEHICLES a la Plaça de la Creu.

13.00 h. AUDICIÓ I BALL DE SARDANES a càrrec de la COBLA 11 de SETEMBRE. Lloc: Plaça de la Vila.

18:00 h. ESPECTACLE INFANTIL a càrrec de: “EL VAIXELL DE PAPER”, espectacle d’animació infantil presentat a la festa del CLUB SUPER 3. MÚSICA, DANSES I CANÇONS. Lloc: Esplanada darrera de l’Ajuntament.

19.00 h. CONCERT D’ESTIU PEL DUO STRADIVARI. Ens plau presentar-vos aquest concert de música clàssica d’alta qualitat “ESPECIAL ROMANTICISME” on farem un intens viatge musical pel romanticisme. Coneixerem els compositors, les formes musicals i les maneres de composar de l’època més important del món de la música, tot plegar amenitzat amb les explicacions, comentaris i anècdotes musicals explicades pels mateixos músics. Lloc: Sala Polivalent del Centre Cívic. (Plaça de la Vila, s/n.).

22:00 h. EXHIBICIÓ DE TANGO ARGENTÍ (nivells principiant, intermedi i avançat) a càrrec de Marcel·lí Masana, Montse Tutusaus i el seus grups de ball. Lloc: Pista poliesportiva.

22:15 h. DEMOSTRACIÓ DE DANCES FOLCLÒRIQUES ARGENTINES a càrrec de GRACIELA Y OSVALDO de la companyia LA YUMBA-TANGO. Lloc: Pista poliesportiva.

Darrera actualització: 03/07/2014 14:30