]]>
DISSABTE, 19 DE JULIOL, 2014 fins DISSABTE, 19 DE JULIOL, 2014
imprimir
Festa Major Olesa de Bonesvalls

09:00 h. III CAMPIONAT DE PETANCA. Inscripcions 5 euros.

10:00 h. Inici Campionat. 13:00 h. Entrega de premis, 13:30 h. Aperitiu. Lloc: Parc de Can Xacó. Col·laboren: Juan Berlango i Trinidad Onieva.

10:00h-14:00h. 10ª TROBADA DE PLAQUES DE CAVA Organitza: Caves Jané Baqués. Lloc: Sala Polivalent del Centre Cívic.

12:00 h. Presentació del llibre JOAN I MARTA: 10 ANYS DE GEGANTS realitzat per RAMON PONS I CAMPS. Lloc: Sala Polivalent petita del Centre Cívic (Plaça de la Vila, s/nº)

18:00h. GRAN PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR (Programes a part)

19:00 h. CERCAVILA, amb el GEGANTS, CAPGROSSOS I GRALLERS d’Olesa i els tradicionals BALLS DE BASTONS, PANDERETES GRANS I PETITES, i el Grup de Recerca, Tradicions i Costums (RETRACOS). Aquest any comptarem amb la participació de la COLLA CASTELLERA de BEGUES. Recorregut: Av. Hospital, Plaça de la Creu, C/ Fontana, C/ Santa Llúcia, Plaça Nª Sª de Montserrat, C/ Dr. Molins, Plaça de la Creu i Plaça de la Vila.

22:00 h. GRAN CORREFOC, amb els DIABLES d’OLESA, i la COMPANYIA GENERAL DE FOC DE GAVÀ. Recorregut: El mateix que l’anterior.

23:30 h. CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS. A càrrec de PIROTÈCNIA CATALANA Lloc: Riera-Plaça de la Creu.

23:45 h. BALL DE NIT amb l’orquestra KARAMBA. Garantia d’èxit. 9 components (3 cantants, 2 metalls, bateria, baix, teclat, i guitarra). Aquest any arribarà amb un directe molt més potent que aconsegueix connectar amb la gent més jove i fer gaudir a totes les generacions. Vals, pasdoble, cha-cha-cha, merengue, cúmbia, salsa, bachata, rumba, pop, rock català, ska, dance, etc. Karamba, un híbrid entre grup i orquestra, és una de les formacions capdavanteres en el panorama musical-festiu de la nostra geografia. Lloc: Pista Poliesportiva. En cas d’amenaça de pluja, es farà a la Sala Polivalent del Centre Cívic (Plaça de la Vila, s/nº).

00:00 h. NIT JOVE, amb els joves del poble i de tota la comarca amb la DISCO MÒBIL GALAXY-II. Lloc: Esplanada darrera l’Ajuntament.

i a les 05.00 h. FESTA DE L’ESCUMA per què tothom es refresqui una mica abans d’anar a dormir. Lloc: esplanada darrera de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 03/07/2014 17:35