]]>
DILLUNS, 20 DE JULIOL, 2015 fins DILLUNS, 20 DE JULIOL, 2015
imprimir
Festa Major

IV GRAN FESTA DE L’AIGUA A LA PISCINA MUNICIPAL

11:00-13:00  BATEIG DE SUBMARINISME

Els membres de la Federació Catalana d’Espeleologia i de la Societat d’Investigacions Espeleològiques de Tarragona realitzaran aquesta activitat que es fonamenta en practicar la respiració sota l’aigua amb equips d’escafandra autònoma. A la tarda s’entregaran diplomes oficials.

Aquesta activitat va dirigida als adults i nens i nenes a partir dels 8 anys. Els pares han de romandre a les instal·lacions mentre duri l’activitat. El preu serà el vigent d’enguany d’entrada a la piscina.

Les persones que vulguin, podran obtenir el títol de “Bateig de bautisme” concedit per la FEDAS (Federación Española de Actividades Subacuàticas) i la CMAS (Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques). Aquest títol exigeix realitzar una classe teòrica i una pràctica una mica més complerta, per tant, és convenient la inscripció prèvia. El cost és de 10 euros. Podeu fer la inscripció a l’Ajuntament en horari d’oficina.

11:00-14:00 INFLABLES A LA PISCINA

Una jornada de lleure esportiu i diversió amb aquest Passadís Trampa de 10 metres, on els infants hauran de recórrer una estructura aquàtica plena d’ obstacles per poder arribar a l’altra banda de la piscina.

12:00 MISSA SOLEMNE, en memòria dels difunts.

13:00 BINGO VERMUT. Lloc: Sala Polivalent del Centre Cívic (Plaça de la Vila, s/n).

17:30 ENTREGA DE DIPLOMES DEL BATEIG DE SUBMARINISME. Lloc: Esplanada darrere de l’Ajuntament.

18:00 FESTA INFANTIL, on farem Jocs gegants, maquillatge per a nens i nenes i un taller de xapes i imans. No us ho podeu perdre!!

Amb la col·laboració d ‘Esport i Lleure de l’Alt Penedès.

Lloc: Esplanada darrere de l’Ajuntament.

21:00 CONCERT D’HAVANERES amb el grup  CAVALL BERNAT I EL TRADICIONAL ROM CREMAT.

El grup Cavall Bernat fou fundat a Platja d'Aro l'any 1965 per l’Il·lustríssim  Sr. Josep Lluís Ortega Monasterio, autor de la mítica cançó “El meu avi”, quan el fenomen de les havaneres i la seva posterior i multitudinària divulgació eren una fita del tot impensable. Esta format per quatre veus, amb acompanyament d'acordió i guitarra, i enguany celebra els seus 50 anys amb més ganes que mai de seguir cantant , gaudint i fent gaudir a tothom de les havaneres.

Lloc: Sala polivalent del Centre Cívic

 

Darrera actualització: 16/06/2015 15:49